Om oss - Tool Trust AB


Sedan starten 1988 har vi försett den professionella marknaden med COBOLT fräsverktyg för trä- och plastbearbetning. Ett mycket omfattande sortiment, snabba leveranser, ständig produktutveckling, stabil lagerhållning samt specialistkunskap har gjort att vi idag intar en marknadsledande position inom området skaftfräsar för industri och hantverkskunder.

COBOLT fräsverktyg tillverkas i en av världens ledande fabriker som tillverkar skaftfräsar för industri och hantverksbruk. Fabriken är kvalitetssäkrad enligt ISO9001.

COBOLT fräsverktyg är godkända enligt Europeiska lagar och förordningar. Verktygen tillverkas enligt Euro standard EN847 för träbearbetande verktyg och har även MAN-märkning.

Hög hårdmetallkvalitet, precisionsslipade skär och centerlesslipade skaft samt ett mycket brett sortiment som motsvarar högt ställda krav från professionella användare.

Förutom vårt eget registrerade varumärke COBOLT, innehar vi även agenturen för LMT Onsruds sortiment av fräsverktyg för bearbetning av trä, plast och aluminium i CNC-maskiner.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen